UEFA Women’s Euro mascotte Kicky gemaakt door Promo Bears

Naam: Kicky
Geboortedatum: 6 Augustus
Geboorteplaats: Nederland
Soort dier: Oranje-Leeuw
Lengte: 175 cm
Kleur ogen: Blauw
Kleur vacht: Oranje-Geel
Beroep/Hobby: Mascotte van het Oranje team.
Eigenschappen: De vrolijkste en meest enthousiaste oranje fan, sterk als een leeuw, een echte winnaar
Idool: Alle speelsters van het oranje vrouwenteam

UEFA 2017 mascotte Kicky door Promo Bears

Case Study
Project UEFA Women’s Euro 2017

Het UEFA Women’s Euro 2017 werd georganiseerd in Nederland. Speciaal voor dit evenement namen de KNVB en UEFA contact op met Promo Bears om een prachtig mascotte pak te maken als de officiële mascotte van de kampioenschappen. Wij hadden daarom de eer om deze mascotte te ontwerpen en te produceren, en daarmee Kicky tot leven te brengen! Daarnaast kochten ze prachtige Kicky 2D sleutelhangers om het imago van Kicky een boost te geven!

UEFA 2017 mascotte Kicky door Promo Bears
UEFA 2017 mascotte Kicky door Promo Bears

Over Het Project | Het Ontwerp

Nadat ze contact met ons hadden opgenomen voor een vrijblijvende offerte voor hun mascotte, ontvingen de UEFA en KNVB een productietekening van de toekomstige Kicky. Op deze productietekening was te zien hoe Kicky eruit zou zien als mascotte pak. De ontwerpers hebben rekening gehouden met het comfort en het zicht van de persoon die het pak draagt. Na goedkeuring van de productietekening werd het mascotte pak geproduceerd en geleverd. Daarnaast werden er speciale Kicky 2D sleutelhangers ontworpen en geproduceerd. Kicky was klaar om te performen en alle landen aan te moedigen die deelnamen aan het kampioenschap!

UEFA 2017 sleutelhanger Kicky door Promo Bears
UEFA 2017 mascotte Kicky door Promo Bears

Kicky’s Debuut

7 april 2017 was de dag waarop de UEFA Women’s EURO 2017 nog maar 100 dagen verwijderd was. Kicky heeft verschillende ‘100-dagen-momenten’ bijgewoond waar ze deelnam aan verschillende sportactiviteiten. Kicky heeft haar debuut gemaakt tijdens de wedstrijd Nederland vs. Italië in de Amsterdam ArenA. Kicky heeft alle deelnemende landen aangemoedigd door het publiek op te vrolijken en te performen als de beste oranje fan!

UEFA 2017 mascotte Kicky door Promo Bears

Credits: Brabants Dagblad via www.bd.nl

Bent u ook op zoek naar een mascotte voor uw bedrijf?