Op Maat Gemaakte Inflatables Door Promo Bears

Laat inflatables produceren in de gewenste vorm

Wij maken op maat gemaakte opblaasbare objecten in elke vorm. Ze zijn geweldige blikvangers op uw evenement of locatie, waardoor u opvalt in de menigte. Bekijk hieronder de inflatable galerij. Wilt u ook een op maat gemaakte opblaasbare object voor uw merk creëren? Promo Bears biedt transparante prijzen, een gratis ontwerpdienst voor opblaasbare objecten en levert uw op maat gemaakte opblaasbare object rechtstreeks bij u aan de deur met UPS.

Bij Promo Bears werken we in vier eenvoudige stappen om uw op maat gemaakte inflatable mascotte te realiseren. Het proces begint met het bespreken van uw wensen. U stuurt ons uw mascotteontwerp of -idee. Heeft u nog geen ontwerp? Geen probleem, ons ontwerpteam staat klaar om u te helpen bij het creëren van uw eigen mascotte. Als u een deadline heeft, laat ons die dan van tevoren weten zodat we kunnen garanderen dat uw inflatable mascotte precies op tijd wordt geleverd voor de grote dag. Zodra het ontwerp is goedgekeurd, hebben we 6-8 weken nodig om uw inflatable mascotte te produceren en te verzenden. We nemen binnen 24 uur contact met u op om de details te bespreken.

Inflatable Galerij

Start vandaag nog met een gratis offerte en ontdek hoe we uw visie tot leven kunnen brengen. Bij Promo Bears zorgen we ervoor dat het proces soepel verloopt en dat u een eindproduct ontvangt waar u trots op kunt zijn. Klaar om uw merk te laten opvallen met een unieke op maat gemaakte inflatable?