Op Maat Gemaakte Opblaasbare Boog Door promo bears

Groningen Swim Challenge gebruikte een drijvende boog voor hun evenement

Case Study
Een opblaasbare boog op maat voor een zwemevenement

De Groningen Swim Challenge is een jaarlijks evenement in Groningen dat zwemmers met verschillende achtergronden samenbrengt voor een goed doel. Deelnemers beginnen aan een uitdagende zwemtocht door het Reitdiep, waarbij ze niet alleen hun fysieke kracht tonen, maar ook hun vastberadenheid om een verschil te maken. Elk team heeft als doel om minimaal 1500 euro in te zamelen voor het UMCG Kanker Onderzoek Fonds.

We zijn er trots op dat we een prachtige opblaasbare boog hebben gemaakt die zowel de start- als de finishlijn van deze impactvolle zwemtocht markeert. Het is meer dan een race; het is een kans om bij te dragen aan een zinvol doel!

Groningen Swim Challenge

Credits: Groningen Swim Challenge via website

Ontwerp Opblaasbare Boog

Credits: Groningen Swim Challenge via website

Over Het Project | Het Ontwerp

De eerste stap in het proces is het aanvragen van een gratis en vrijblijvende offerte. Zodra we de wensen hebben ontvangen, gaan onze ontwerpers aan de slag met het maken van een passend ontwerp. Voor opblaasbare bogen bieden we verschillende vormen aan, zoals rond of rechthoekig. Om de boog persoonlijker te maken, kunnen we een logo of tekst toevoegen. Daarnaast hebben we een breed scala aan extra toevoegingen om de boog nog meer te laten opvallen. Maak bijvoorbeeld een grootse entree met een veelzijdige top banner, die ontworpen is om te dienen als begin- en eindpunt van een evenement. Bovendien kan een hangende banner ook dienen als de start- en finishlijn. Onze pilaar banners bieden branding mogelijkheden, perfect om sponsors en partners onder de aandacht te brengen. Voor nog meer zichtbaarheid bieden we de mogelijkheid om LED-verlichting te installeren, waardoor u zowel overdag als ‘s nachts goed zichtbaar bent.

Een drijvende start- en finishboog door stabilisatoren

Het toevoegen van stabilisatoren aan de opblaasbare boog maakte een groot verschil bij de Groningen Swim Challenge. Stel je voor: zwemmers die aan hun tocht beginnen, aangemoedigd door een enthousiast publiek. De boog, ondersteund door stabilisatoren, bleef sterk en zette op een veilige manier de start- en finishlijnen uit. Terwijl de zwemmers zich door het water verplaatsten, toonde de boog eenheid en vastberadenheid, waardoor het evenement voor iedereen leuker werd. De stabilisatoren hielden de boog stabiel en veilig, zodat iedereen zich kon concentreren op de challenge. Deze aanpak maakte de Groningen Swim Challenge nog beter en toonde weerstand en prestatie bij elke zwemslag.

Opblaasbare Boog GroningenSwimChallenge

Credits: Groningen Swim Challenge via website

Bent u ook op zoek naar een opblaasbare boog voor uw organisatie?