Een uniek ontwerp voor strandwachten gemaakt door Promo Bears

Een zeehondenmascotte op maat voor de Nederlandse Katwijkse Reddingsbrigade

Katwijkse Reddingsbrigade Mascotte Gemaakt Door Promo Bears

Case Study
Een uniek ontwerp maken voor een mascotte pak

De Katwijkse Reddingsbrigade klopte bij Promo Bears aan voor een passend uniek ontwerp voor hun strandwachtbedrijf. Bij Promo Bears helpen we u graag met een ontwerp op maat. Ons ervaren ontwerpteam is in staat om alles helemaal vanaf nul te ontwerpen en mee te denken met uw ideeën!

Katwijkse Reddingsbrigade Mascotte Gemaakt Door Promo Bears
Katwijkse Reddingsbrigade Mascotte Tekeningen Gemaakt Door Promo Bears

Over Het Project | Het Ontwerp

Zoals bij elk product is de eerste stap het aanvragen van een vrijblijvende offerte. De Katwijkse Reddingsbrigade vroeg om een uniek ontwerp voor hun mascotte pak. In de vrijblijvende offerte kan de klant zijn wensen, ideeën of zelfs referentiefoto’s vermelden. Ons ontwerpteam maakt dan een ontwerp, of meerdere ontwerpen om aan de klant te presenteren. In dit geval kwam het ontwerpteam met drie verschillende opties voor de reddingsbrigade waaruit ze de zeehond het mooist vonden! Na goedkeuring van het ontwerp, inclusief onbeperkte feedbackrondes, begint de productie van het mascotte pak. Het mascotte pak wordt naar het kantoor gestuurd waar we foto’s maken voor de uiteindelijke goedkeuring van de klant. Als de klant 100% tevreden is, kan het mascotte pak verzonden worden!

Hoe wij mascottes tot leven brengen

We kunnen uw personage vanaf nul creëren. Onze ontwerpers zetten uw ideeën om in een gedenkwaardige mascotte, zoals ze deden met de Katwijkse Reddingsbrigade. U kunt uw mascotte gebruiken als het gezicht van uw bedrijf of organisatie of hem online gebruiken, zie de video rechts om te zien hoe de Nederlandse Reddingsbrigade hun mascotte op Instagram gebruikten!

Deze service omvat gratis zwart/wit schetsen, onbeperkte revisies, overdracht van auteursrechten en een definitief ontwerp in full-color vector pdf- en .png-bestanden. Het wordt geleverd in ongeveer 1-2 weken voor €250.

Van ontwerp tot afgewerkte Katwijkse Reddingsbrigade mascotte gemaakt door Promo Bears

Credits: Katwijkse Reddingsbrigade via Instagram

Bent u ook op zoek naar een mascotte op maat voor uw bedrijf?