Stressballen Op Maat – Speciaal Voor U!

Iedereen heeft wel eens stress in het leven: van jonge studenten tot volwassenen, het is een factor waar we allemaal wel eens last van hebben. Onze stressballen zijn een geweldige vriend tijdens deze momenten; ze zijn de perfecte op maat gemaakte stressverlichters bij de hand! En de reden is simpel: terwijl u bezig bent met uw dagelijkse taken, kunt u erin knijpen om u te helpen concentreren en ervoor te zorgen dat de stress u niet afleidt!

Stressballen Op Maat - Speciaal Voor U Ontworpen!

Van ontwerp tot eindresultaat

Alles begint bij uw idee: vertel ons over uw project en stuur ons uw logo, uw mascotte of een referentiefoto. Ons ontwerpteam zal een tekening voor u maken waarop u kunt zien hoe uw op maat gemaakte stressrelievers eruit komen te zien. Nadat u het heeft goedgekeurd, is het tijd om het tot leven te brengen! Ons productieteam maakt het eerste sample. Zodra we uw bevestiging hebben ontvangen, gaan we verder met de massaproductie op basis van de door u gewenste hoeveelheid: een heleboel stressballen zijn naar u onderweg!

Stressballen gegoten in hun eigen vorm

Standaard of squishy: maak uw keuze!

Onze stressballen zijn er in twee verschillende opties: standaard of squishy. U kunt kiezen voor een meer gewone versie of gaan voor de volledige squishy ervaring: uw stressballen zullen nog leuker zijn om in te knijpen dankzij de meer elastische maar nog steeds resistente materialen. Kijk maar!

Stressballen Op Maat - Speciaal Voor U Ontworpen!

Stressballen Op Maat – uw volgende giveaway!

Uw stressballen zijn niet alleen eenvoudige stressverlichters: ze kunnen een geweldig giveaway-idee zijn voor uw evenementen of voor uw studenten en een origineel cadeau voor uw klanten. Verras mensen met uw gloednieuwe stressballen: ze zullen er gek op zijn!

stressballen in de vorm van je eigen producten
Stressballen in de vorm van je eigen mascotte

Geïnspireerd?

Bent u klaar om uw op maat gemaakte stressverlichters te maken? Ons team staat klaar om u te helpen uw volgende evenement dat beetje extra te geven. Klik op de knop hieronder om vandaag nog een gratis offerte aan te vragen!