Verschillende merchandise producten en een mascotte voor Klein Vakantiepark gemaakt door promo bears

Vakantiepark ‘Klein Vaarwater’ investeerde in verschillende merchandise producten om hun karakters tot leven te brengen!

Klein Vaarwater Plush Toys Made By Promo Bears

Case Study
Meerdere karakters, meerdere producten

De recreatiesector is een aanzienlijke industrie in Nederland met veel vakantie- en attractieparken. Klein Vaarwater staat bekend als een geweldig vakantiepark op Ameland. Dit park heeft een grote variëteit aan kinderentertainment waar deze vijf karakters onderdeel van zijn. Klein Vaarwater heeft Promo Bears gevraagd om knuffels, sleutelhangers en pins van deze karakters te maken.

Klein Vaarwater Characters

Credits: Klein Vaarwater via website

Klein Vaarwater Mascot And Pins Made By Promo Bears

Over Het Project | Het Ontwerp

Klein Vaarwater heeft verschillende producten van Promo Bears aangevraagd om hun personages tot leven te brengen. De eerste is een mascotte van het kapiteinspersonage. Daarnaast zijn er pins gemaakt voor een aantal personages en sleutelhangers van alle personages. Het proces van deze producten verloopt allemaal hetzelfde: de klant vraagt een gratis offerte aan. Het ontwerpteam begint dan met het maken van een ontwerp dat geschikt is voor (in dit geval) elk van de personages en laat de klant zien hoe het ontwerp eruitziet als verschillende merchandise producten. Na goedkeuring van het ontwerp kan de productie beginnen en worden de producten op het gewenste adres afgeleverd.

Klein Vaarwater Designs Made By Promo Bears

HOE WORDT DE merchandise GEBRUIKT?

Het vakantiepark is er goed in geslaagd om zijn personages tot leven te brengen met behulp van merchandise en hun mascotte. Op hun website hebben ze een speciaal overzicht van elk personage met een introductie van hun persoonlijkheden. De knuffels, sleutelhangers en pins worden gebruikt om te verkopen als merchandise bij de receptie.

Klein Vaarwater Merchandise Made By Promo Bears

(Deels) Credits: Klein Vaarwater via Instagram

Bent u ook op zoek naar merchandise op maat voor uw bedrijf?