Een opblaasbare boog: iets speciaals voor uw volgende evenement

Of u nu een wielerwedstrijd of een marathon voor het goede doel organiseert, sponsoring is van fundamenteel belang voor het succes van uw evenement. Hoe kunt u de zichtbaarheid van uw sponsors combineren met iets nuttigs voor uw evenement? Wij hebben het antwoord: een prachtige opblaasbare boog! Laten we beginnen!

Wat is de taak van een opblaasbare boog?

Een opblaasbare boog heeft een dubbele functie. Ten eerste is het een leuk en indrukwekkend object voor uw volgende evenement. Denk aan: begin en einde van een race; startpunt van een schattenjacht; welkom bij een lokaal evenement of beurs. Ten tweede is het ook geweldig om ervoor te zorgen dat de logo’s van uw sponsors worden weergegeven. Dit is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat u fondsen kunt krijgen van andere bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in het plaatsen van hun logo op uw opblaasbare boog.

Promo Bears Blog: Opblaasbare Boog: Iets Speciaals Voor Uw Volgende Evenement!
Opblaasbare boog als start- of finishboog voor je volgende race

Verschillende maten en materialen voor verschillende behoeften

U kunt kiezen uit onze verschillende standaard boogmaten (4.5m, 6m, 7.5m of 9m) of deze aanpassen aan uw wensen. We bieden ook twee materiaalopties waaruit u kunt kiezen: Oxford (krasbestendig en perfect voor complexe ontwerpen om op uw boog te printen) en PVC (sterk en resistent en de beste oplossing voor een luchtdichte boog). Voorzie ons van alle informatie over uw idee en evenement: onze projectmanagers zullen u het beste advies geven op basis van uw vereisten.

Kleuren en creativiteit: laat uw verbeelding de vrije loop!

Als u streeft naar originaliteit en op zoek bent naar iets dat iedereen sprakeloos achterlaat, dan hebben wij alles wat nodig is. Lichten, prachtige ontwerpen en glinsterende kleuren zijn onze geheime ingrediënten om het beste uit uw project te halen. Vertrouw ons – u zult niet teleurgesteld zijn!

Je aangepaste boog kan worden verlicht met LED's. Dit maakt het een fantastische blikvanger, zelfs 's avonds laat

Klaar om op te vallen met uw gloednieuwe opblaasbare boog?

Klik op de groene knop hieronder om een vrijblijvende productietekening en een offerte voor uw project aan te vragen!