Is Het Niet Warm In Een Mascotte Pak?

Bewegingsvrijheid & Comfort

Wij krijgen vaak de vraag of het niet warm is in een mascotte pak. Wij testen elk mascotte pak die we maken. Dat zijn er gemiddeld per jaar 500. Wij kunnen dan ook uit ervaring stellen dat het warm is. Maar! Het is niet zo warm als u wellicht zult verwachten. Wij doen er alles aan om uw mascotte zo comfortabel mogelijk te maken. Standaard heeft een Promo Bears mascotte pak een ingebouwd ventilatie systeem. Dit zorgt voor luchtcirculatie in het hoofd. Vaak is de mond gemaakt van gaas waardoor er lucht naar binnen kan. We maken het lichaam zo koel en comfortabel mogelijk. Zo hebben we onder andere binnenlichamen met ringen zodat de drager niet een groot kussen draagt maar een comfortbal binnen lichaam. Tot slot is het ook nog een mogelijkheid om een mascotte koelvest bij uw mascotte mee te bestellen. In het koelvest zitten ice packs en deze geven circa 4 uur verkoeling, ideaal voor warme dagen!

Custom mascot costume with built in ventilation

Een andere vraag die we vaak krijgen is hoe makkelijk is het om je te bewegen in een mascotte pak? Een mascotte pak wat comfortabel is om te dragen en waar de drager goed in kan bewegen heeft veel meer impact. De mascotte komt energiek over, heeft interactie met zijn omgeving én u heeft een tevreden en enthousiaste drager. Bekijk hiernaast een voorbeeld van een mascotte in beweging.

Mocht u nog twijfels hebben u bent van harte welkom bij ons in Groningen om onze mascottes te bekijken of te testen. Daarnaast kunnen wij ook een mascotte naar u opsturen zodat u de kwaliteit zelft kunt zien en voelen.

Waarom is mascotte comfort niet vanzelfsprekend?

Dagelijks ontvangen wij mooie aanvragen met prachtige mascotte ontwerpen. Pas op voor een te letterlijke vertaling van uw ontwerp. U loopt dan risico op een onbruikbaar mascotte pak: te zwaar, geen zicht of niet in te bewegen. Het is belangrijk om uw ontwerp te laten vertalen naar een mascotte pak waar rekening wordt gehouden met draagcomfort en een goed zichtveld voor de drager. Bij Promo Bears maken we daarom altijd eerst een tekening van uw mascotte pak in ons raster. We bouwen uw mascotte om een silhouet van een volwassen persoon van 185 cm. Uw mascotte pak is dan geschikt voor dragers van 170-185 cm met een gemiddeld postuur. Hieronder zie je een mascotte pak van een koe, deze had zicht door een subtiel scherm aan het einde van de snuit.