Mascotte reinigen – Onderhoudsbeurt mascottepak

Verleng de levensduur van uw mascotte door goed onderhoud. Laat uw mascotte grondig reinigen en repareren bij Promo Bears.

Een onderhoudsbeurt voor uw mascottepak is inclusief:

  • Grondige reiniging complete mascotte. Het hoofd wordt altijd voorzichtig met de hand gereinigd, zowel binnen- als buitenkant. Uw pak wordt ook in zijn geheel gestoomd met een handstomer. Eventuele vlekken worden verwijderd.

  • Kleine reparaties zijn inbegrepen. Wij kijken uw mascotte nauwkeurig na en repareren waar nodig. Indien er sprake is van grote reparaties nemen we contact met u op en sturen we u een prijsopgaaf voor akkoord.

  • Ventilator wordt nagekeken en wanneer nodig gerepareerd / vervangen.

  • Na de onderhoudsbeurt is uw mascotte bacterievrij, lekker fris en gerepareerd waar nodig. Heeft u een mascotte met langharig pluche dan wordt uw mascotte ook geborsteld. Wij doen er alles aan zodat uw mascotte er weer als nieuw uit ziet.

Investering: EUR 250,-
Inclusief transportkosten retour sturen per DPD binnen Nederland. Heeft u een grote mascotte en past uw mascotte niet in één of twee dozen van 64x55x54 CM dan rekenen wij een meerprijs van 25 euro i.v.m. transport per pallet.

Zo werkt het

Vul eenvoudig onderstaande bestelformulier in. Hierin kunt u aangeven of u de mascotte naar ons opstuurt, bij ons komt brengen of dat u graag wilt dat wij hem laten ophalen. Alles is mogelijk.

Levertijd
Na ontvangst gaan wij gelijk aan de slag en ontvangt u het pak binnen vier weken retour. Kunt u uw mascotte niet vier weken missen? Geef het aan, wij kijken graag wat er mogelijk is.

Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd bellen op: +31 (0)50 210 35 85 of mailen naar: info@promobears.nl

Via onderstaand formulier kunt u een onderhoudsbeurt bestellen.

Alleen invullen indien anders dan afleveradres
Is er iets specifieks stuk aan uw mascotte? Laat het ons weten. We kijken uw mascotte altijd grondig na.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Ben mascotte pose wijst naar de linkerkant -Promo Bears-